Хочеш змінити свою професію?

11 Травня 2023

У 2023 році 25 громадян з числа внутрішньо-переміщених осіб і тих, хто старше 45 років (страховий стаж яких становить понад 15 років), отримали ❗️ВАУЧЕРИ НА НАВЧАННЯ❗️ у Херсонській обласній службі зайнятості.
Протягом березня-квітня 2023 року за цією програмою 6 майбутніх кухарів, 2 слюсара-сантехніка, 8 швачок, 9 кондитерів ПОЧАЛИ НАВЧАТИСЯ на курсах з перепідготовки за робітничими професіями в Державний навчальний заклад Одеський центр ПТО ДСЗ. На сьогодні очікують відкриття груп навчання ще п’ятеро!
Д о в і д к о в о. Ваучер дає людині право безоплатно пройти навчання у закладах освіти чи у роботодавця.
Його вартість не може перевищувати 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб (зараз – це близько 27 тис.грн). Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або людина доплачує навчання самостійно.
У В А Г А ❗️ Ваучер видається одноразово. Його оплата здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
На підставі ваучера здійснюються:
▪️ перепідготовка за робітничою професією;
▪️ підготовка за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутих за іншою спеціальністю;
▪️ підготовка на наступному рівні освіти;
▪️ спеціалізація і підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями.

У В А Г А ❗️ Право на одноразове отримання ваучера, мають ОКРЕМІ категорії громадян (докладніше тут https://is.gd/nvR2Ei )

На ваші запитання НАДАДУТЬ ВІДПОВІДЬ працівники «гарячої лінію» Херсонського ОЦЗ у групі підтримки       у Telegram: https://t.me/Pidtrumka_DCZ_Kherson або за номерами телефонів ☎️ +38(050) 744 8939, +38(066) 339 7025, +38(093) 567 8405