Відновлення Херсона

План відновлення та розвитку Херсонської міської територіальної громади

15 Травня 2023

Триває збір ІДЕЙ ПРОЄКТІВ до Плану відновлення та розвитку Херсонської міської територіальної громади (за підтримки Проєкту «Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні», розробленого в рамках Стратегічного партнерства VNG International).

Важливим етапом розробки цього плану є збір від усіх зацікавлених сторін (мешканців громади, представників суб’єктів підприємницької діяльності, місцевих органів влади, громадських організацій, установ і організацій) ідей проєктів, що спрямовано на здійснення відновлення та розвитку громади. Вони будуть проаналізовані Робочою групою та експертами й включені до стратегічного документу громади.

Робочою групою визначено 3 основних Пріоритети щодо збору ідей проєктів:

Пріоритет А. Регіональний діловий центр трансформації економіки, знань та партнерств.

Пріоритет В. Європейська громада технологічної трансформації інфраструктури та переосмислення системи споживання ресурсів.

Пріоритет С. SMART – громада якісних соціальних послуг та просторів розвитку. Детальніше ознайомитись зі Стратегічними та Оперативними цілями й заповнити електронну Форму ідеї проєкту можна за посиланням: https://miskrada.kherson.ua/news/tryvaie-zbir-idej-proiektiv-do-planu-vidnovlennia-ta-rozvytku-khmth/