Комплекс вправ для покращення самопочуття

2 Вересня 2023

Як це працює?

Вибравши зі списку психологічних труднощів, Ви побачите комплекс із кількох вправ. Вправи спеціально повторюються для опрацювання різних психологічних труднощів, щоб ви змогли набути необхідної постійної звички в роботі над своїм психологічним здоров’ям.
Вважається, що для набуття нової звички її необхідно повторювати щодня на протязі від 21 дня до 6 тижнів. Проте психолог Філіпа Леллі (Phillippa Lally) з University College London провела експеримент, під час якого випробуваним знадобилося в середньому 66 днів для набуття нової звички. При цьому деяким людям потрібно було лише 18 днів, а іншим цілих 245.
У будь-якому випадку ми рекомендуємо робити наші вправи щодня щонайменше 3 тижні. Якщо ви зробили перерву, нічого страшного, просто продовжуйте робити вправи, і ви обов’язково досягнете позитивного результату.

Зверніть увагу! Для використання тренажера в місцях, що знаходяться поруч із зоною бойових дій, використовуйте завантажений PDF-файл.

Хто розробник?

Команда HappyMind за підтримки компаній SATELIT.ua та  BESTTEST.com.ua  створила спеціальний онлайн-тренажер для самостійного покращення психологічного здоров’я для військових ЗСУ та мирного населення, яке постраждало від військової агресії росії.