У Дар’ївській громаді облаштують “Острівці безпеки” для молоді

6 Березня 2024

Благодійний фонд “Моя Херсонщина” і Дар’ївська сільська рада реалізовують соціальний проєкт “Облаштування острівка безпеки для молоді у звільненій громаді Херсонської області”.

Про деталі проєкту Bilozerka.ifo розповіла Наталя Гридіна, керівниця відділу регіонального розвитку, інвестицій та проєктної діяльності Дар’ївської сільської ради.

“Хочемо покращити умови проживання та дозвілля земляків. Тому запланували спільний проєкт з благодійним фондом та Оленою Філіповою щодо безпечного простору для молоді у багатоповерхівках громади.
Проєктна заявка отримала схвалення “Української Волонтерської Служби” і стипендію для її втілення – 50 тис. грн. Це включає ремонт підвального приміщення та придбання спортінвентарю. Так, плануємо закупити тенісний стіл, станову тягу і т. ін., щоб можна було займатися фізкультурою під час перебування там”, – повідомила Гридіна.
Партнером проєкту є “Гуманітарна Нова Пошта”, яка забезпечить безкоштовну доставку придбаного спортивного інвентарю до Дар’ївської громади.

“Також ми розробили проєкт на 780 тис щодо ще двох підвальних приміщень. Там теж плануємо зробити ремонт, встановити велотренажери, тенісні столи, щоб молодь проводила дозвілля корисно. Заявка вже погоджена, очікуємо подальшого позитивного результату і реалізації задуманого”, – ділиться пані Наталія.