З Чорнобаївки до Миколаєва запускають безкоштовний автобусний рейс

15 Березня 2024

Метою проекту є реалізація можливості мешканцями села Чорнобаївка та сусідніх сіл громади на отримання у безпечних умовах медичної допомоги, адміністративних та соціальних послуг, які нажаль через безпекову ситуацію отримати у громаді на даний час неможливо.

Перший пробний рейс плануємо відкрити у четвер, 21 березня. Виїзд з Чорнобаївки о 8 годині, прибуття до автовокзалу у м. Миколаїв. Виїзд з Миколаєва о 14.00 годині.

Кількість місць у автобусі – 17. Запис та детальна інформація про місце відправлення за телефоном Пункту Допомоги: +380507537578.

Право на допомогу в виїзді для оформлення документів, в першу чергу, мають домогосподарства, в яких є люди похилого віку, люди з інвалідністю або важкими захворюваннями, домогосподарства очолювані самотніми людьми. У Пунктах Допомоги вас зареєструють на таку поїздку. Також можлива організація евакуації громадян до безпечних місць.

Послуги безкоштовні!

Даний Міжнародний соціальний проект “Багатофункціональна допомога від конфлікту людям, які проживають у важкодоступних районах Донецької, Запорізької, Херсонської областей” реалізується ГО «Ліга соціально відповідальних жінок», регіональний партнер Угорської Екуменічної Служби Допомоги.