Херсонська громада отримає бункеровоз

19 Березня 2024

Завдяки постійній співпраці Херсонської міської військової адміністрації з VNG International наша громада отримає спеціальну техніку – бункеровоз із портальним захватом для великогабаритних відходів.

Окрім цього, триває налагодження взаємодії між владою та містянами з ідентифікації осередків забруднення території та планування вивезення великогабаритних відходів.

Зокрема, у рамках проєкту “Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні” Херсонській міській територіальній громаді надано експертну підтримку у розробці Плану відновлення та розвитку громади до 2027 року, а також профінансовано реалізацію одного із проєктів цього плану – “Організація вивезення будівельного сміття та негабаритних відходів для покращення безпеки та санітарного стану громади Херсона”.

Проєкт впроваджується Агентством міжнародного співробітництва асоціації муніципалітетів Королівства Нідерланди VNG International (Ві Ен Джі Інтернешнл) у партнерстві з Асоціацією міст України.