Ще одну кімнату відкрили у Херсонському хабі для роботи з дітьми

19 Квітня 2024

Сюди може звернутися кожен за допомогою, розповісти власну історію, поділитись пережитим та отримати психологічну, соціальну і гуманітарну допомогу.

Максимально сприяла налагодженню роботи хабу Херсонська міська військова адміністрація. За її клопотанням хаб отримав безкоштовно просторе безпечне приміщення, розташоване в укритті та з можливістю зробити там ремонт.

Співробітники за власним дизайном (це творчість керівниці ГО “Об’єднані любов’ю до дітей” Ірини Костінюк) яскраво оформили приміщення, а ЮНІСЕФ оснастив його необхідним обладнанням.

Це простір, де діти можуть отримати психологічну підтримку (індивідуальну та групову) під час ігрових, творчих та спортивних заходів; відвідати заняття з логопедом та арт-терапію, а також опанувати важливі життєві навички, зокрема з мінної безпеки.

Для дорослих доступний батьківський клуб, соціальний супровід родин (кейс-менеджмент), а також перенаправлення на доступні соціальні, медичні та інші послуги. У хабі працюють соціальний працівник, психолог, логопед та адміністратор.

Всю інформацію про можливість отримання допомоги можна дізнатися за посиланням: https://t.me/+z7EaoqktCfkzZDYy.