Перелік с/г техніки в рамках програми компенсації 25% від її вартості розширили

2 Липня 2024

Перелік української сільськогосподарської техніки та обладнання, вартість яких частково компенсується до 25%, в рамках державної програми підтримки сільгоспвиробників, розширили до 8 705 номенклатурних одиниць від 101-го українського виробника.

Щоб скористатися державною програмою підтримки та отримати 25% компенсації вартості за придбану техніку чи обладнання, агровиробник має обрати постачальника з Переліку на сайті Мінекономіки, придбати необхідну техніку та подати до уповноваженого банку заявку та підтвердні документи.

Для виробників, які бажають подати свою техніку у перелік, необхідно звернутися на офіційну електронну пошту Міністерства економіки України  – meconomy@me.gov.ua. Заявка та додані до неї документи подаються до Мінекономіки виробником в електронній формі з накладенням електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису, та/або інших засобів ідентифікації, які дають змогу однозначно встановлювати особу керівника виробника або уповноваженої ним особи.